Híreink

Villámcsapás hatása a számítógépeinkre

Nagyon meglepődtem. Hát mi történhetett a városban? Köszöntöttem a várakozókat, de mielőtt bármit kérdezhettem volna, már maguktól mondták, egymás szavába vágva, hogy a villámlás vagy a viharos szél vagy az eső tönkretette a számítógépet, nem működik a számítógép a vihar óta, biztos belecsapott a villám a számítógépbe, elázott a számítógép, azóta nem működik...

Elolvasom
klubtagsag
Soha nem késő elkezdeni

— Maga aztán megéri a pénzét! Jól megviccelt engem. Az a szerencséje, hogy igazat mondott, és nem csak a barátnőim, de a családom is elcsodálkozott, hogy milyen profin használom a profi számítógépemet!

Elolvasom
Windows 7 szerettünk

Nyugdíjba vonul a Windows 7. Szerencsések azok akiknek fél évnél idősebb számítógépük van, ami alkalmas a Windows 10 futtatására. Íme néhány tipp, hogyan lehet olcsóbban Windows 10-es a gépemen. 

 

Elolvasom
Miért forró a laptopom?

A laptopok felmelegedésével és lelassulásával kapcsolatban, Takács Zoltánnal készült riportot hallgathatnak meg az érdeklődők.....

Meghallgatom
Tényleg ugyanazt a jelszót használjuk mindenhol?

A következő információk mindennapi számítógépes szokásainkat érinthetik. Ha van egy percünk, olvassuk el a cikket, mert hasznos információkat tartalmazhat. Lehet, hogy érdemes megosztani ismerőseinkkel is!

Elolvasom
Vírusok átfogó leírása

Átfogó lista a rosszindulatú programok típusairól és azok céljáról, hogy segítsen megértetni a támadó szándékok közti különbséget. Ha ugyanis tudjuk a támadási eszközt, akkor tudunk ellene hatékonyan védekezni.

Elolvasom
Microsoft Registered Refurbisher

Büszkék vagyunk a Microsoft® Registered Refurbisher Partner minősítésünkre. Ez az a minősítés, ami lehetővé teszi nekünk, hogy fele áron tudjuk adni a Microsoft® Windows 10 Home vagy Pro operációs rendszert.

Elolvasom
Miért kell a számítógépet rendszeresen karbantrani?

 

A következő videóban kiderül, hogy miért kell a számítógépeinket is karbantartani.

Elolvasom
Az internet nem játék

Nem mindig a kedves oldalát mutatja az internet.  A gyermeket igen könnyű rászoktatni az okos eszközök nyomkodására, de mi van utána? 

Elolvasom
IT Rendszergazda állás

Bővül Budapest egyik legjobb számítógépszervize. Olyan informatikus kolléga jelentkezését várjuk, aki precíz és szenvedélye a munkája. Előnyt jelent, ha pályázatunk elvárásainak minél több pontjának megfelel. Cserébe egy igényes munkát végző, családias hangulatú csapatot kínálunk. Biztosítunk minden személyi és tárgyi feltételt a munka magas színvonalú ellátásához. Nagy népszerűségnek örvendő szervizünk szeretettel várja új kollégáját.

Elolvasom
Hogyan válasszak számítógépet?

Mutatunk pár szempontot, ami alapján érdemes számítógépet választani.  Meddig jó egy számítógép? Mire figyeljünk a választásnál? Új vagy használt gép? Asztali PC vagy LAPTOP?

Elolvasom
Várható egy újabb zsarolóvírus

Nagy odafigyelésre van szükségünk! Mentsük külső winchesterre a fontos képeket, dokumentumokat. Mit is csinál egy zsarolóvirus? Zárolja és titkosítja a fájlokat, a visszaállításért váltságdíjat követel. 

Elolvasom
Használjuk a felhőt?

felhőben való biztonsági mentéséhez adunk ötleteket. A zsarolóvírusok globális támadása felhívta figyelmünket, hogy mekkora veszély fenyegeti a számítógépen tárolt, féltve örzött adatainkat.

Elolvasom
Ez van ha egy kis folyadék ráömlik a gépre

Érdemes egy két dologgal tisztában lennünk mielőtt magunk javítjuk meg a beázott számítógépüket.

Meghallgatom
Telekomos átverés

Újabb adathalász támadásokkal vették célba a Telekom ügyfeleit ismeretlen csalók.

Elolvasom
Hogyan mentsek adatot winchester-ről?

Hogyan mentsek adatot winchester-ről? Amikor nincs mentés, csak abban bízhatunk, hogy nem végzetes a sérülés, Néha elég rossz állapotú adathordozókról is vissza lehet hozni az adatokat. Az adatmentés winchesterről KRITIKUS fontosságú. Az adatmentés winchesterről néha “életmentő” lehet.

Elolvasom
Modern weblap készítés

Láttál már jó weboldalt?  Szeretnél valami ütős honlapot magadnak is? Elkészítjük a legütősebb oldalt Neked. Ha érdekel gyere tovább!

Elolvasom
Windows frissítési hiba

Komoly gondot okozhat egy Windows frissítés. Valamiért nem tetszik az néhány vírusirtónak a Windows 10 tavaszi frissítése, legalábbis annak bizonyos változata.

Elolvasom
A számítógépemnek melege van?

Érdekes dolgok történnek amikor a számítógépemnek is melege van. Néhány dolgot felismerünk a következő tényekből. Itt a megoldás, Nézzük is....

Elolvasom
Megújult a Gmail, és jobb, mint valaha

Hosszú idő után megújul a Gmail, de máris kipróbálhatóvá vált a ráncfelvarrt, okosított új verzió. Megnéztük, mik az újdonságok, és érdemes-e váltani. 

Elolvasom
Ez egy jó ajándék

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól a TZteam Számítástechnika Kft. különböző címletekben vásárlási utalványokat is értékesít. Az utalvány levásárolható a teljes webshop kínálatunk termékeire, illetve szolgáltatásainkra is beváltható.

Elolvasom
Nálunk nincs black friday

Nálunk nincs black friday, ellenben jók az árak.

Örömmel jelentjük be, hogy mindenféle számítógépes kérdésben állunk rendelkezésre egész évben!

Elolvasom
Facebook átverés a WizzAir nevében

Egyre többen osztanak meg vakon egy nyilvánvaló átverést a Facebookon, mert azt ígérik, hogy egy kérdőív költésével ingyenes Wizzair repülőjegyet lehet nyerni.

Elolvasom
Hirtelen elfogy a szabad hely?

A jelenség egy hirtelen lelassulás, aminek az oka, hogy megtelik a  C: meghajtó.

Elolvasom
A számítógépes BUG története

Manapság magyarul is gyakran mondjuk, hogy a számítógépen bugos egy program, hogy ha hibát találunk a működésében. Az viszont kevésbé ismert, hogy honnan ered ez a kifejezés.

Elolvasom
Riasztást adott ki a Kormányzat egy zsarolóvírus miatt

Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt.

Elolvasom
Vészhelyzet a neten! Xp-s gépek figyelem!

A pénteken kirobbant, mostanra a világ minden szegletébe elérő kibertámadássorozat után a Windows operációs rendszer már nem támogatott verzióira is elkészítette a gyorsjavítást.

Elolvasom
Felhasználói profilokat érintő adatlopást lepleztek le
  • Troy Hunt a Microsoft ausztráliai részlegének egyik vezetője, egyben IT-biztonsági szakember, aki tevékenységéről blogot vezet, és rendszeresen ad tanácsokat egyszerű júzereknek is. Az egyik projekt, ami Hunt szívügye, a Haw I Been Pwnedamivel együttműködve Hunt és társai egy egyre növekvő adatbázisban gyűjtik azokat a feltört felhasználói profilokat, amikkel munkájuk során találkoznak.
Elolvasom
Támadás érte a Gmail-felhasználókat.

Támadás érte a Gmail-felhasználókat. Futótűzként terjed az interneten egy  Google Docsot érintő hatalmas adathalász akció . Először a Twitteren jelentették a felhasználók, hogy olyan emaileket kaptak, amelyek a megtévesztésig hasonlítanak egy Google Docs-meghívóra.

Elolvasom
számítógép karbantartás

olvasd tovább, ha érdekel....

Elolvasom