Rólunk

Görgess a tartalomhoz

Szeretettel

Javítunk számítógépeket, laptopokat, informatikai eszközöket. Segítünk mindenkinek jó eszközt választani, az igényeinek megfelelően, hogy jobban és boldogabban használják az internet világát. 

 

Üzletpolitikánk

Tiszteljük ügyfeleinket és kollegáinkat. A kezdetektől csapatként működünk. Időnként rácsodálkozva, de boldogan veszünk részt a fejlődő világ új kihívásaival szemben. Mindig odafigyelünk a munkánk minőségére. Egyedi igényeknek megfelelő számítógépeket gyártunk, forgalmazunk, ahol lényeges az utolsó kábel elhelyezése is a gépek tervezésénél. Odafigyelünk az ügyfeleinkel történő kommunikációra. Fontos, hogy mindenki értse azt amit mondani, vagy ajánlani szeretnénk.

Múlt

1992. nyarán otthonunk pincéjében, 2 személyes családi vállalkozásként indultunk. Édesapám, Takács Zoltán a TZteam Kft alapítója, asztali számítógépek összeállításával foglalkozott. Késöbb Panasonic telefonkészülékek forgalmazásával lettünk ismertek Budapest 16. kerületében. A világ változott és egyre többen használtak számítógépet, szóval fejlődtünk. Megjelentek a hordozható számítógépek és belevágtunk azok javításába is. 

Jelen

Országos számítógépszervizt üzemeltetünk. Ma már erre a célra fentartott épületben működik szervizünk ahol több mint 4000 számítógépet, laptopot és informatikai eszközt javítunk évente. Rendszergazdai szolgálatatásunkkal, több ismert céggel állunk szerződéses kapcsolatban. Visszatérő ügyfeleinknek klubtagsági rendszert vezettünk be, hogy még több figyelmet tudjunk fordítani rájuk. 

Jövő

A jövő izgalmas...

Takács Zoltán