Informatikai rendszerek üzemeltetése

Görgess a tartalomhoz

Számítógépes rendszerek üzemeltetése

Rendszergazda szolgáltatásunkkal gondoskodunk a számítógépes hálózat minden eleméről, esetleges cseréjéről, üzemben tartásáról.

 • Ingyenesen felmérjük a meglévő rendszert és ajánlatot adunk az együttműködésre.
 • Készítünk egy hardver és szoftver nyilvántartást, ami érthető és átlátható, hogy ne érje meglepetés.
 • Távol tartjuk számítógépeit a vírusoktól és gondoskodunk az adatok biztonságos tárolásáról.
 • Összerakjuk a számítógépeket és beszerezzük a szükséges alkatrészeket.
 • Segítünk az Ön számára a legjobb internet szolgáltatót megtalálni. A hálózatot és a WIFI-t is a maximális sebességre fokozzuk.
 • Igény szerint alakítjuk ki a biztonsági mentéseket. Jól működő mentési módszerek közül választhat.
 • Sok feladatot távolról is el tudunk végezni. Telefonon és személyesen is elérhetőek vagyunk, nem kell email-ben hibát bejelenteni, csak ha Önnek úgy kényelmes.
 • Garanciát és felelősséget vállalunk a munkánkért és a nálunk vásárolt számítógépekért, eszközökért.

Tevékenységeink:

 • Windows kliens gépek karbantartása.
 • Szerver beüzemelése, telepítése és konfigurálása.
 • Hálózat tervezése, kivitelezése és felügyelete.
 • IP eszközök, nyomtatók konfigurálása.
 • Helyi és távoli biztonsági mentések kialakítása, automatizálása, ellenőrzése.
 • Távsegítség nyújtása TeamViewer vagy Site to Site VPN használatával.
 • Ubiquiti, Cisco, Mikrotik tűzfalak és routerek programozása és felügyelete.
 • Outlook, levelezés hibák elhárítása.
 • Nyomtatási problémák megoldása.
 • Számítógép építése, telepítése.
 • Hibás informatikai eszközök diagnosztizálása, javítása.
 • Helyszíni hibaelhárítás, kiszállási szolgáltatással.

Rendszergazda csomagjaink klubtagjaink részére:

Klubtagsági információk

Rendszergazda szolgáltatásunkat a GDPR elvek betartása és megfelelő adatkezelés mellett végezzük.

 

Mini rendszergazda szolgáltatás:

Mini számítógépes hálózatokhoz, kisebb irodáknak ajánljuk. A szolgáltatás havi 1 munkaórát tartalmaz, mely elegendő a rendszer  biztonságos, folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 2. órától klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. Tapasztalataink szerint az első hónapban történik a leglátványosabb fejlődés a cég informatikai életében. Kialakítjuk a mentéseket, felhívjuk a figyelmet a hibákra és javaslatot teszünk azok javítására.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   6 800,- Ft 


Alap rendszergazda szolgáltatás:

Alap számítógépes hálózatokhoz, kisebb irodáknak ajánljuk. A szolgáltatás havi 3 munkaórát tartalmaz, mely elegendő a rendszer  biztonságos, folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 4. órától klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. Tapasztalataink szerint az első hónapban történik a leglátványosabb fejlődés a cég informatikai életében. Kialakítjuk a mentéseket, felhívjuk a figyelmet a hibákra és javaslatot teszünk azok javítására.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   19 200,- Ft 


Üzleti rendszergazda szolgáltatás:

A szolgáltatás havi 5 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy közepes méretű rendszer biztonságos és folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 6. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. Az első hónapban több időt foglalkozunk a rendszer megismerésével, a hálózat kifésülésével és a mentések kialakításával.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   31 100,- Ft 


Üzleti + rendszergazda szolgáltatás:

Több géppel, laptoppal rendelkező számítógépes hálózatokhoz ajánljukA szolgáltatás havi 10 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy közepes méretű rendszer biztonságos és folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 11. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. Az első hónapban több időt foglalkozunk a rendszer megismerésével, a hálózat kifésülésével és a mentések kialakításával.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   63 500,- Ft 


Vállalati rendszergazda szolgáltatás:

A szolgáltatás havi 20 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy kiterjedtebb rendszer biztonságos és folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 21. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. Az első hetekben felmérjük, rendbe rakjuk a hálózatot. Ellenőrizzük a mentési rendszert és  amennyiben szükséges javaslatot teszünk annak korszerűsítésére.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   112 000,- Ft


Vállalati + rendszergazda szolgáltatás:

Ideális sok számítógéppel, laptoppal és több telephellyel rendelkező cégeknek, vállalatoknak. A szolgáltatás havi 30 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy nagy mennyiségű számítógéppel rendelkező rendszer biztonságos, folyamatos üzembentartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 31. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 8 400,- Ft. A szolgáltatások megegyeznek a vállalati rendszergazda csomagunkka, de emelt óraszámban.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   159 300,- Ft


Prémium csomag rendszergazda szolgáltatás:

A vállalati prémium a legnagyobb óraszámmal rendelkező rendszergazdacsomagunk. A szolgáltatás havi 50 munkaórát tartalmaz. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló időkeretet, akkor a 51. órától bruttó: 8 400.- Ft-os klub óradíjunk lép életbe.

DÍSZABÁS: havonta bruttó: 250 000,- Ft


Prémium + csomag rendszergazda szolgáltatás:

A szolgáltatás havi 70 munkaórát tartalmaz. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló időkeretet, akkor a 71. órától bruttó: 8 400.- Ft-os klub óradíjunk lép életbe.

DÍSZABÁS: havonta bruttó: 329 000,- Ft


Kérdésekre vagy ajánlatkérésekre, gyorsan válaszolunk az ürlap kitöltése után. :)