Távoli segítségnyújtás - TeamViewer

Görgess a tartalomhoz

A távoli segítségnyújtást abban az esetben alkalmazzuk,

amikor ügyfelünknek olyan kédése van, amit a képernyőjén keresztül meg tud mutatni. Egy egyszerű telefonbeszélgetést kell elképzelni, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a számítógépeinket összekapcsola  együtt meg tudjuk oldani a fennálló problámát, vagy feladatot. Ilyenkor nem csak halljuk, hanem látjuk is a számítógép kijelzőjét és konkrét dolgokat tudunk beállítani, mint például egy elakadt levelezés, vagy csak valami felugró ablak okozta ijedségre tudjunk megoldást kínálni.  

Nem kell behozni a számítógépet

Tudunk távsegítség formájában virusírtó programot is cserélni. Azok az ügyfeleink akivel a klubtagságunkon keresztül már régebben kapcsolatban állunk, ők ismerik ezt a rendszert. Gyors és egyszerű módja például a hibaüzenetek megfejtésének, az eltűnt ikonok előásásának, vagy a pirosan villogó vírusirtó ablak feloldásának. Szóval elég csak betelefonálni a szervizünkbe és máris lehet kérni a kollégától a távoli segítséget. Az árszabást ezen az oldalon alul lehet elolvasn.

Nincs kiszállási díj

A távoli segítségnyújtási szolgáltatásunkat ajánljuk vidéki ügyfeleinknek. Minden esetben is be lehet jelenkezni telefonon munkaidőben. A munka elvégzése után állítjuk ki a számlát, melyet akár itt alább az online felületen is ki lehet fizetni, vagy küldünk egy dijbekérő levelet, amit akár át is lehet utalni.

30% árengedményt kapnak klubtagjaink

Ha szeretnél klubtagjaink közé tartozni, akkor ezen a linken regisztrálhatsz. A családi klubtagság ára évente 29 900,- Ft.

Amennyiben kérdésed van, hívj minket, vagy kérdezz itt az oldalunkon! Távoli segítséghez itt töltsd le a TeamViewer 12 programot: