számítógép szerviz

Görgess a tartalomhoz

számítógép szerviz azonnal, soron kívül:    

Lehetőség van a számítógép azonnali javítására is. Sürgősségi díj ellenélben garantáljuk, hogy a számítógéped lesz a következő szervizünkben. Számítógép gyorsszerviz Budapesten. Törekszünk arra, hogy a legjobb és leggyorsabb számítógép szerviz legyünk Magyarországon.

  • Aznap elkezdjük a javítást 10 000,- Ft
  • szerviz soron kívül 20 000,- Ft

számítógép bevizsgálás:

A bevizsgálás során felkutatjuk az általad tapasztalt hiba okát, majd egyeztetünk veled a javítás várható költségéről.

  • klubtagoknak díjtalan

 

diagnosztika:

Miután bekerült a géped a szervizbe, szerviztechnikai eszközökkel és programokkal feltérképezzük a géped pontos állapotát.

  • diagnosztika ára 10 000.-Ft

számítógép SSD beépítés tükrözéssel:

 

számítógép rendszertükrözés:

Számítógéped teljes tartalmát egy másik adathordozóra másoljuk át, azaz tükrözzük. Így nemcsak a tárolt adataid, de az egyéni beállításaid is megmaradnak.

adatmentés winchesterről

számítógép adatmentés:     

Számítógépeden található dokumentumaidról (fényképek, zenék, stb..) vírusmentes másolatot készítünk egy külső tárolóra, így értékes adataidat biztonságban tudhatod. Sérült adathordozóról (winchester, memóriakártya, pendrive) is készítünk mentést egyedi ajánlat alapján.

Adatvisszaállítás:    

Új rendszer telepítése után sokan szembesülnek azzal a problémával, hogy adataik (képek, dokumentumok, levelek) hiányoznak. Adatvisszaállítás során igyekszünk ezeket a megszokott helyére visszaállítani. 

számítógépes távsegítség:

Vannak olyan problémák, melyek megoldásához nem szükséges a helyszínen lennünk, mert távolról is el tudjuk végezni azt. Kollégánk a számítógépedre belépve, irányíthatja annak egerét és billentyűzetét. Te mindezt látod, hogy éppen hol tart a számítógéped javítása. Így akár programokat telepíthetünk, távolíthatunk el a számítógépedről és szükség esetén módosíthatjuk annak beállításait. A távsegítséghez internetkapcsolatra és a Teamviewer nevű programra van szükség.

gyorsítás SSD-vel:    

Bővítsd SSD-vel gépedet, hogy villámgyors legyen! A lassúság ugyanis csak a gépekbe épített merevlemez lomhaságának köszönhető. Ezen átmenetileg segíthet a rendszer újratelepítése, de igazi megoldást csak a merevlemez SSD-re való cseréje jelenthet. Az SSD meghajtóban nincs mozgó alkatrész emiatt az adatelérési idő minimálisra csökken és még a fizikai behatásokkal szemben is jóval ellenállóbb, nem megy tönkre egy véletlen leejtéstől. 

  • 120GB SSD ára   10 000,- Ft -tól
  • 240GB SSD ára   15 000,- Ft -tól
  • 500GB SSD ára   25 000,- Ft -tól
  • 1TB SSD ára   38 000,- Ft -tól
  • várható munkadíj   10 000,- Ft-tól   
  • klubtagoknak:   7 000,- Ft-tól

számítógép alap rendszertelepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre.  Nem turbózzuk mindenféle programmal, csak egyszerűen egy alapot adunk.  Hozzáértőknek ajánljuk.

számítógép rendszertelepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő programokkal, driverekkel

számítógép teljes rendszertelepítés:

Telepítjük az operációs rendszert a gépedre a megfelelő illesztő és kellékprogrammal, vírusirtóval. Kérésedre telepítünk ingyenes segédprogramokat is, amelyek megkönnyítik laptopod mindennapi használatát. Természetesen az egész rendszert naprakészre frissítjük. Telepítünk böngésző, üzenő, médiakezelőképkezelő, dokumentumkezelő, biztonsági és felhő tárhely kezelő programokat.

számítógép belső tisztítás:

A gép oldalát megbontjuk, belső terét sűrített levegővel kitakarítjuk. A memóriafelületeket, kapcsolódási pontokat, ventilátorokat kitisztítjuk és kenőanyaggal kezeljük.

számítógép vírusirtás:     

A gépen található vírusokat és férgeket, beépülő reklámprogramokat felkutatjuk és eltávolítjuk. Ezt követően felkészítjük a rendszert a támadások ellen.

számítógép karbantartás: 

Számítógéped belső terét sűrített levegővel kitakarítjuk. A memória felületeket, kapcsolódási pontokat, ventilátorokat kitisztítjuk, kenőanyaggal kezeljük. Megvizsgáljuk a winchester, a memória, valamint a rendszerfájlok állapotát, szükség esetén javítjuk a hibás adatbázist. Természetesen az egész rendszert naprakészre frissítjük. Erre szövegre kattintva részletesen lehet olvasni a karbantartási szolgáltatásunkról.

 

Szervizfutár rendelés