Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft Registered Refurbisher

Microsoft® Registered Refurbisher Partner


A Microsoft® 2007 novemberében döntött úgy, hogy elindít egy programot, ami részben a szoftver kalózkodás korlátozásának egyik módja lett. Az Internetnews.com szerint a Microsoft® csinált egy felmérést, amiből arra az eredményre jutott, hogy megnövekedett a felújított számítógépek kereslete, viszont egyre több esetben fordul elő, hogy operációs rendszer nélkül kerülnek forgalomba. A Microsoft® meggyőződése, hogy azokra a számítógépekre, laptopokra, amelyek operációs rendszer nélkül kerülnek a végfelhasználókhoz, valószínűleg tört Windows és más kalóz Microsoft® szoftverek kerülnek feltelepítésre. A Microsoft® Authorized Refurbisher (MAR) Program, tehát a kalózkodás elleni védelembe érdekében próbált elérhető megoldást nyújtani a felújított gépvásárlók körében.
Azok a számítástechnikai cégek, akik megkapják a Microsoft® Registered Refurbisher Partner minősítést, egy olyan hivatalos Microsoft® programban vesznek részt, amiben kedvezményesen kapnak lehetőséget felújított számítástechnikai eszközökre eredeti Windowst feltelepíteni. A MAR program segítségével a számítástechnikai cégek kedvezményes díjat fizetnek a Microsoft® szoftverek telepítéséért.
Ennek a programnak a másik célja a kalózkodás visszaszorításán túl, hogy megakadályozzák azt, hogy a felújított számítástechnikai termékek operációs rendszer nélkül kerüljenek a végfelhasználókhoz.


A MAR program előnye


A MAR program előnyét leginkább a végfelhasználóink élvezhetik, hiszen a Microsoft® Authorized Refurbisher Partner minősítésünknek köszönhetően, olcsóbban tudjuk értékesíteni a Microsoft® szoftvereket a nálunk vásárolt felújított, brand számítógépekre, laptopokra, az újonnan vásárolt gépekkel szemben.