Hirtelen elfogy a szabad hely?

Múlt héten több számítógép érkezett hasonló hibával szervizünkbe.  A jelenség egy hirtelen lelassulás, amit az okoz, hogy megtelik a  C: meghajtó. A probléma orvosolható az ideiglenes file-ok törlésével, de a kiváltó ok még nem tisztázott. Jelenleg is figyeljük a fórumokat és dolgozunk azon, hogy mielőbb kiderítsük mi okozza a tárhely feltöltődését. Gyanús, hogy egy windows frissítés váltja ki, de addig is azt javasoljuk, hogy legyen biztonsági mentés minden fontos adatról.

Megtaláltuk a probléma okozóját

2017. 10. 02. 

  • A Microsoft One Drive beépülő programja okozza a hibát.  Van egy javaslatunk azok számára, akik nem használják ezt a felhős megoldást.

A következő megoldást csak szakértőknek ajánljuk 

  • A One Drive modult le kell tiltani és egy CCcleaner program segítségével pucolják ki a rendszerben egyébként  alap esetbe nem látható adat szemetet.

Távoli segítséget tudunk nyújtani

Amennyiben ez a lassulás tapasztalható, kollégáink segítenek megoldani. Elérhetőek vagyunk a szokásos telefonszámokon és személyesen szervizünkben.

  • A távsegítség ára klubtagoknak 5 000,- Ft mely tartalmaz egy szoftveres karbantartást  és virusírtó ellenőrzést is.
  • A távsegítség ára a klubtagsággal nem rendelkezők számára 10 000,- Ft, mely tartalmaz egy szofveres karbantartást  és virusírtó ellenőrzést is.

Üdvözlettel:

Takács Zoltán

tzteam.hu/hirek