Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
ZyXEL USG FLEX 500 Firewall
Termékkategóriák

ZyXEL USG FLEX 500 Firewall

Gyártói cikkszám: USGFLEX500-EU0101F
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 1-2 munkanap
Beszállítói készleten
550.280 Ft
Klubtag ár: 544.990 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Zero Trust Networks Biztonság
A távmunka itt van, hogy maradjon, az USG FLEX sorozat a zéró bizalmi hozzáférés elvét alkalmazza. Biztosítja, hogy ugyanazokat a biztonsági ellenőrzéseket alkalmazzák a központban, a fiókirodákban, otthon, vagy bárhol is tartózkodnak a távmunkások. Hozzáférési házirendet hozhat létre eszközkörnyezetfüggő eszközökkel, például operációs rendszer verziójával vagy eszközkategóriával a hálózati szegmentáció kikényszerítése érdekében. Ez csökkenti a támadási felületet és megakadályozza a fenyegetések terjedését.

Az USG FLEX minimalizálja a kockázatot a granuláris házirendek és a hozzáférési hitelesítés hozzáadásával a biztonságos munkahely egyre növekvő igényeihez. Javítja az identitások, eszközök, alkalmazások és a hálózat védelmét. Csökkentse a kockázatot és építse a bizalmat a teljes digitális eszközparkjában.

Nagyfokú megbízhatóság
Többrétegű védelem
Az USG FLEX-et többrétegű védelemmel tervezték a többféle, kívülről és belülről érkező fenyegetések ellen. A többféle biztonsági szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazáshasználatát vagy webes hozzáférését. A Zyxel iparágvezető DNS-tartalomszűrőt kínál, amely a TLS 1.3-as TLS protokollal minden titkosított forgalomban kiküszöböli a vakfoltokat, anélkül, hogy SSL-ellenőrzést kellene telepítenie. Mindez együttesen biztosítja hálózatát felügyelet nélküli rések nélkül.

Egyszerűsített és egységesített licencelési élmény
Tudjuk, hogy partnereink számára ugyanolyan fontos a licencvásárlás és -megújítás élménye. Optimalizáltuk a licenckezelő platformot, és következetes migrációs utat hoztunk a helyben és a felhőplatformunk között. Gondoskodunk arról, hogy partnereink gyorsan, gond nélkül alkalmazkodhassanak a biztonságos környezethez, ugyanakkor megőrizzük a rugalmasságot azok számára, akiknek ugyanazt a biztonságot kell gyakorolniuk a hálózatokon keresztül.