Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
ZyXEL USG FLEX 100 Firewall
Termékkategóriák

ZyXEL USG FLEX 100 Firewall

Gyártói cikkszám: USGFLEX100-EU0111F
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
243.720 Ft
Klubtag ár: 239.120 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A legújabb USG FLEX 100 egyetlen kezelési platformot biztosít a felhőben, miközben automatikus válaszokkal bővíti és erősíti a védelmet a tűzfalaktól a hozzáférési pontokig. Az újonnan tervezett USG FLEX sorozat képes minimalizálni a számítási energiafelhasználást és maximalizálni a tűzfal teljesítményét, akár 5x UTM teljesítményt nyújt felhő rugalmassággal és együttműködő védelemmel, hogy segítse a kis- és középvállalati felhasználók összekapcsolását és védelmét.

Nebula Együtt
Az USG FLEX tűzfalak, a Nebula felhőkezelő család új tagja, erőteljesen megerősíti a Nebula teljes értékű Zyxel Security Matrix-ot a Nebulában, tovább optimalizálva a Nebulát a holisztikus biztonsággal és védelemmel a kis- és középvállalati üzleti hálózatok számára. A Zyxel a Nebulából központosított biztonsági szabályzatot biztosít a távoli munkatársak számára, a forgalom alakítása pedig kiküszöböli a hálózati szűk keresztmetszetet, hogy a legjobb üzleti termelékenységet táplálja.

Zero Trust Networks biztonság
A távmunka itt van, hogy maradjon, az USG FLEX sorozat a zéró bizalmi hozzáférés elveit alkalmazza. Biztosítja, hogy ugyanazokat a biztonsági ellenőrzéseket alkalmazzák a központban, a fiókirodákban, otthon vagy bárhol is tartózkodnak a távmunkások. Hozzáférési házirendet hozhat létre eszközkörnyezetfüggő eszközökkel, például operációs rendszer verziójával vagy eszközkategóriával a hálózati szegmentáció kikényszerítése érdekében. Ez csökkenti a támadási felületet és megakadályozza a fenyegetések terjedését.

Az USG FLEX minimalizálja a kockázatot a granuláris házirendek és a hozzáférési hitelesítés hozzáadásával a biztonságos munkahely egyre növekvő igényeihez. Javítja az identitások, eszközök, alkalmazások és a hálózat védelmét. Csökkentse a kockázatot és építse a bizalmat a teljes digitális eszközparkjában.

Nagyfokú megbízhatóság
Többrétegű védelem
Az USG FLEX-et többrétegű védelemmel tervezték a többféle, kívülről és belülről érkező fenyegetések ellen. A többféle biztonsági szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazáshasználatát vagy webes hozzáférését. A Zyxel iparágvezető DNS-tartalomszűrőt kínál, amely a TLS 1.3-as TLS protokollal minden titkosított forgalomban kiküszöböli a vakfoltokat, anélkül, hogy SSL-ellenőrzést kellene telepítenie. Mindez együttesen biztosítja hálózatát felügyelet nélküli rések nélkül.