Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Thrustmaster TM Sim Hub Kiegészítő Silver/Black
Termékkategóriák

Thrustmaster TM Sim Hub Kiegészítő Silver/Black

Kiegészítő, PS4/XBOX ONE
Gyártói cikkszám: 4060091
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
33.320 Ft
Klubtag ár: 29.860 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A TM Sim Hub lehetővé teszi akár 4 Thrustmaster kiegészítő egyidejű csatlakoztatását a kompatibilis Thrustmaster tengelytávra.

A PS4 és Xbox One rendszerrel kompatibilis TM Sim Hub lehetővé teszi akár négy tartozék egyidejű csatlakoztatását közvetlenül a kompatibilis Thrustmaster tengelytáv hátulján található mini-DIN csatlakozóhoz.
Xbox One-on a TM Sim Hub kötelező, ha egynél több kiegészítővel szeretne játszani. Csatlakoztassa a TM Sim Hub-ot a kompatibilis kormány átulján található DIN-porthoz. Ezután csatlakoztassa a kiegészítőket (TH8A váltókar, TSSH kézifék) a TM Sim Hub választott 1-4 DIN-portjaihoz.

PS4-en egyes játékok támogatják/lehetővé teszik a TH8A váltó csatlakoztatását a PS4 USB-portjához, valamint a TSS Handbrake Sparco Mod+ csatlakoztatását a tengelytáv DIN-portjához. Azokban a játékokban, amelyek nem támogatják a TH8A váltó USB-csatlakozását, a TM Sim Hub kötelező, ha egynél több kiegészítővel szeretne játszani.

Specifikáció

  • Force feedback Nem
  • Platorm PS4/XBOX ONE
  • Típus Kiegészítő
  • Vibrációs funkció Nem