Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Thrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PC
Termékkategóriák

Thrustmaster Steering Wheel and Pedal Kit T248 PS5 / PS4 / PC

Kormány/pedál szett, PC/PS4/PS5, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Vibrációs funkció, Force feedback
Gyártói cikkszám: 4160783
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
131.000 Ft
Klubtag ár: 123.990 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Thrustmaster Race Dashboard kijelző
A T248 beépített képernyőjén több mint 20 különböző kijelző közül választhat: a beállítások kézi állítása (a Force Feedback típusának kiválasztása, a kormány forgási szöge stb..), vagy a felhasználó által választott telemetriai információk (áttétel). , RPM, a játékos legjobb körideje stb.).

Dinamikus erővisszacsatolás
A T248 3 típusú Force Feedback funkcióval rendelkezik (előre beállítva), minden játékkal kompatibilis, és menet közben közvetlenül a kormányon módosítható:
FFB 1: Force Feedback 100%-ban arányos a játék által kért erővel.
FFB 2: továbbfejlesztett Force Feedback a jobb csúszásszabályozás érdekében.
FFB 3: megerősített Force Feedback, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tisztán érezzék az összes versenyhatást a pályáról (járdák, csúszás a pályáról stb.).

Next-Gen hibrid hajtási rendszer
A játékosoknak extra erőt biztosítva (akár 70%-kal több, mint a korábbi Thrustmaster hibrid kormány, a T150), a T248 intenzitása révén uralja a versenypályákat.
A hibrid rendszer által lehetővé tett kiemelkedő vezethetőség elkerüli az ellentmondásos érzéseket és a súrlódási problémákat, amelyek gyakran előfordulnak a szíjhajtás nélküli kormányoknál.

25 műveletgomb
A kerék központi küllőinek végein elhelyezett 2 kétállású (fel és le) kódolót tartalmazó T248 közel kétszer annyi akciógombot tartalmaz, mint a korábbi Thrustmaster versenykerekek (T150 sorozat).
A fizikai és virtuális gombok széles választéka lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy mindig rengeteg választási lehetőségük legyen a versenyvezérlők hozzárendelése során bármilyen játéktípusban.

A H.E.A.R.T mágneses technológiának köszönhetően a T248 lapátkapcsolói szupergyors sebességváltást tesznek lehetővé, tiszta és precíz aktiválási érzéssel (30 ms válaszidő) a vezetési hibák elkerülése érdekében.
Ez a szabadalmaztatott technológia, amely érintésmentes, súrlódás nélküli mágnesrendszeren alapul, hosszú távon is példátlan élettartamot tesz lehetővé – még a legintenzívebb játékmenetek mellett is.

Mágneses pedál szett
A valóban kivételes, ezredmásodperces pontosságot biztosító T3PM mágneses pedálkészlet 4 fékpedálnyomási módot is lehetővé tesz.
A teljesen sima a mozgása, így elkerülve a szabványos potenciométer-alapú pedálkészletek által tapasztalt pontosságveszteséget az idő múlásával, a T3PM hatalmas, feltűnő előrelépést jelent mind a sokoldalúság, mind a játékon belüli reakcióképesség tekintetében.

Specifikáció

  • Csatolófelület USB
  • Force feedback Igen
  • Pedál Három pedálos
  • Platorm PC/PS4/PS5
  • Típus Kormány/pedál szett
  • Váltó Kormányváltó
  • Vibrációs funkció Igen