Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Tenda SG108M 8-Port Gigabit Desktop Switch
Termékkategóriák

Tenda SG108M 8-Port Gigabit Desktop Switch

8xLAN port, 8xGigabit LAN
Gyártói cikkszám: SG108M
Garancia: 60hónap
Webshop készleten
9.810 Ft
Klubtag ár: 8.350 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A Tenda SOHO Gigabit Ethernet switchek egyszerű csatlakoztatást és megbízhatóságot kínálnak kis irodai vagy otthoni hálózatok számára. Az 1000M switch-hez képest akár 10-szeresére növeli az átviteli sebességet, és megszünteti a sávszélességgel kapcsolatos fennakadásokat.

Teljes Gigabit port, nagy sebességű kapcsolat
8*GE-vel felszerelt, akár 2000Mbps átviteli sebesség full duplex módban, így az eszköz nagyobb sávszélességű feldolgozási kapacitással hatékonyan oldja meg a videó késleltetés és a képvesztés problémáit HD megfigyelési környezetben, könnyen betölthető 400W-os HD megfigyelő kamerákban.

Kicsi és kiváló, ezért több helyet takaríthat meg
124 mm * 59 mm * 23 mm szuper mini eszköz, ezáltal több helyet takarít meg. Támogatja a fali rögzítést is, így bárhol elhelyezhető.

Plug and Play, kényelmes hálózati kapcsolat
Mindegyik port támogatja az MDI/MDIX automatikus csatlakozást. Csatlakoztassa a hálózati kábelt az internet eléréséhez, nehézkes beállítások nélkül, egyszerűen és kényelmesen.

Széleskörű alkalmazás
Kompatibilis olyan hálózati eszközökkel, mint a térfigyelő kamerák, számítógépek, nyomtatók, okostévék és intelligens játékkonzolok, így jobban megfel a vállalatok és a háztartási környezetek hálózati követelményeinek.

Specifikáció

  • Fémház Nem
  • Gigabit portok száma 8 db
  • Menedzselhető Nem
  • Portok száma 8 db
  • Rack Nem
  • Vizuális topológia Nem