Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Tenda SG105M 5-Port Gigabit Ethernet Switch
Termékkategóriák

Tenda SG105M 5-Port Gigabit Ethernet Switch

5xLAN port, 5xGigabit LAN
Gyártói cikkszám: SG105M
Garancia: 60hónap
Webshop készleten
6.310 Ft
Klubtag ár: 5.370 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A Tenda SOHO Gigabit Ethernet switchek egyszerű csatlakoztatást és megbízhatóságot kínálnak kis irodai vagy otthoni/irodai hálózatok számára. Az 1000M switch-hez képest akár 10-szeresére növelik az átviteli sebességet, és megszüntetik a lépcsőzetes sávszélesség szűk használatát.

Teljes Gigabit port, teljes sebességű kapcsolat
Az 5*GE-vel felszerelt, akár 2000Mbps átviteli sebesség full duplex módban, nagyobb sávszélességű feldolgozási kapacitással, hatékonyan oldja meg a videó késleltetés és a képvesztés problémáit HD megfigyelési környezetben, könnyen betölthető 400 W-os HD megfigyelő kamerák esetében.

Kicsi és kiváló, több helyet takaríthat meg
A 82*52*22mm-es szuper mini testnek köszönhetően kisebb, mint egy bankkártya. Fali rögzítést is támogat, és bárhol elhelyezhető.

Plug and Play, kényelmes hálózati kapcsolat
Mindegyik port támogatja az MDI/MDIX automatikus csatlakozást. Csatlakoztassa a hálózati kábelt az internet eléréséhez, szükségtelen beállítások nélkül, egyszerűen és kényelmesen.

Széles alkalmazás
Kompatibilis olyan hálózati eszközökkel, mint a térfigyelő kamerák, számítógépek, nyomtatók, okostévék és intelligens játékkonzolok, így jobban megfelel a vállalatok és a háztartási környezet hálózati követelményeinek.

Specifikáció

  • Fémház Nem
  • Gigabit portok száma 5 db
  • Menedzselhető Nem
  • Portok száma 5 db
  • Rack Nem
  • Vizuális topológia Nem