Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Panasonic KX-TF200 Black
Termékkategóriák

Panasonic KX-TF200 Black

hagyományos, 2,4", MicroSD, 2G, Bluetooth, Magyar menü, Angol menü
Gyártói cikkszám: KX-TF200
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
19.000 Ft
Klubtag ár: 17.480 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Azoknak, akiknek szükségük van egy kis szünetre
Ismerje meg a KX-TF200 mobiltelefont, amelyet átgondoltan terveztek, hogy zökkenőmentes és felhasználóbarát élményt nyújtson. Elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy segítsünk ügyfeleinknek alapvető igényeik kielégítésében, mentális jóllétük elősegítésében és mindennapi életük egyszerűsítésében.

Hosszú akkumulátor-üzemidő
Akár 5 órányi beszélgetési időt is élvezhet, vagy 225 órán keresztül készenléti állapotban maradhat, így elkerülheti az akkumulátor lemerülésével kapcsolatos aggodalmakat az utazások során. A készülék a mellékelt USB-C gyorstöltővel gyorsan újratölthető, és rövid időn belül újra használható.

Elfér a zsebében
A csupán 127 x 51,5 x 14,5 mm méretű és mindössze 99 gramm tömegű TF200 lenyűgözően kompakt és könnyű, így tökéletesen elfér minden zsebben. Kis mérete ellenére a 2,4 hüvelykes színes képernyőt intuitív ikonok díszítik, és egy központi tapintható menügombbal rendelkezik, amely gyors hozzáférést biztosít az olyan alapvető funkciókhoz, mint az üzenetküldés és a kamera.

Praktikus fényképezőgép
Ha gyorsan szeretne fényképet készíteni, használja a TF200 beépített kameráját. Ezeket a képeket szöveges üzenetbe helyezve meg is oszthatja.

Bluetooth-csatlakozás
Bluetooth képességgel van ellátva, lehetővé téve a fejhallgatók és hallókészülékek csatlakoztatását, miközben fejhallgató-csatlakozót is kínál azok számára, akik előnyben részesítik a vezetékes headsetet.

Kézhasználat nélküli telefonálás
Fontos, hogy telefonálás közben jegyzetelni lehessen, esetleg a jegyzeteket el lehessen küldeni valakinek. A TF200 beépített hangszórója és speciális mikrofonja ezt lehetővé teszi. Ezenkívül oldalsó gombokkal rendelkezik a kényelmes hangerőszabályzás érdekében.

LED-elemlámpa
A beépített LED-es zseblámpa megvilágítja az utat.

Hallókészülék-kompatibilis
A TF200-at kifejezetten a hallókészülékekkel való kompatibilitásra tervezték, és független hangerőszabályzó funkciókkal rendelkezik, mindezt azzal a céllal, hogy a hallási képességek javításával javítsuk a telefonhívási élményt.

Specifikáció

  • Angol nyelv Igen
  • Bluetooth Igen
  • Dual SIM Nem
  • Hálózati technológia 2G
  • Kijelző átmérője 2,4 "
  • Magyar nyelv Igen
  • Memóriakártya típusa MicroSD
  • NFC Nem
  • Típus hagyományos