Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
ONYX BOOX Tab Mini C 7,8" E-book olvasó 64GB Black
Termékkategóriák

ONYX BOOX Tab Mini C 7,8" E-book olvasó 64GB Black

64GB, 7,8", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth, Háttérvilágítással, 194x136,5x8,3mm
Gyártói cikkszám: TAB MINI C
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 1 munkanap
Beszállítói készleten
195.030 Ft
Klubtag ár: 184.580 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Az ONYX BOOX Tab Mini C egy E-olvasó színes E-Ink Kaleido 3 képernyővel, 7,8 hüvelykes háttérvilágítással és kettős érintésvezérléssel. A színes képernyők ezen generációjának kontrasztja és színgazdagsága jelentősen javult a korábbi modellekhez képest. A modell egy 8 magos Qualcomm processzorral és 4 GB RAM-mal rendelkező, korszerű hardverplatformra épül.

A BOOX Super Refresh technológiával ellátott új grafikus processzora nagy sebességű képernyőfrissítést és a képernyőn lévő objektumok egyenletes mozgását biztosítja.

A modellen Android 11 operációs rendszert fut, és lehetővé teszi harmadik féltől származó alkalmazások telepítését és használatát, beleértve a népszerű olvasóprogramokat és az e-könyves boltokat.

A beépített Wi-Fi lehetővé teszi a hálózati szolgáltatások használatát, a Bluetooth támogatás pedig külső eszközök csatlakoztatását.

A modell vékony fém burkolatban van, képernyőjét pedig védő ONYX üveg borítja.

A megnövelt képernyőnek, a színek megjelenítésének és a kézírásos jegyzetek készítésének köszönhetően a modell kiváló választás lehet azok számára, akik a könyvolvasást és a színes képeket tartalmazó dokumentumokkal való munkát kívánják kombinálni.

Specifikáció

  • Belső memória mérete 64GB
  • Csatolófelület USB Type-C/WiFi/Bluetooth
  • Háttérvilágítás Igen
  • Kijelző mérete 7,8 "
  • Méret 194x136,5x8,3 mm