Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
natec Raccoon Nedves-Száraz törlőkendő 50db
Termékkategóriák

natec Raccoon Nedves-Száraz törlőkendő 50db

Tisztítókendő, Felhasználási terület: Műszaki eszközök
Gyártói cikkszám: NSC-1797
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 5-7 munkanap
Beszállítói készleten
1.670 Ft
Klubtag ár: 1.460 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A tisztán tartás könnyebb, mint valaha!
A Natec Raccoon Cleaning 2in1 Wipes egy nedves és száraz törlőkendőkből álló készlet, amelyet képernyők - okostelefonok, táblagépek, fényképezőgépek, monitorok és üvegfelületek kijelzőinek - tisztítására terveztek. A légmentesen záródó tasakokban lévő külön csomagolásnak köszönhetően a termék ideális az utazáshoz.

Minden képernyőhöz
A tisztítófolyadék speciális formulája gyorsan megszabadítja a képernyők és kijelzők felületét a szennyeződésektől, portól és zsíros ujjlenyomatoktól. Ráadásul az antisztatikus hatás megakadályozza a por felhalmozódását, így hosszú időre biztosítja a tisztaságot. A száraz törlőkendővel távolítsa el a maradék szennyeződéseket, és polírozza ki a felületet. A képernyő olyan lesz, mintha új lenne.

Biztonságos tisztítás
A törlőkendők ökológiai anyagból készültek, alkohol- és ammóniamentes folyadékkal vannak átitatva, így biztonságosak a környezetre nézve, és nincs terhelő, irritáló szaguk. Finom textúrájuk nem karcolja vagy károsítja a megtisztított felületet, hanem tisztán és csíkmentesen hagyja azt.

Kompakt méretek
A Raccoon Cleaning 2in1 törlőkendők kompakt méretüknek köszönhetően ideálisak utazáshoz. A termék zsebmérete lehetővé teszi, hogy mindig kéznél legyen, így a piszkos képernyő soha többé nem okozhat gondot Önnek. Ráadásul egyenként csomagolva nem veszítik el tulajdonságaikat és nem száradnak ki, így hosszú ideig kitartanak.


Specifikáció

  • Felhasználási terület Műszaki eszközök
  • Típus Tisztítókendő