Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
natec Printable Egérpad White
Termékkategóriák

natec Printable Egérpad White

300x250x2mm
Gyártói cikkszám: NPP-1946
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
810 Ft
Klubtag ár: 710 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Egy egérpad, amely megfelel az Ön elvárásainak
A Natec Printable egy 300 x 250 x 2 mm-es egérpad, amely szabadságot és jó siklást biztosít. Ennek köszönhetően az egér még pontosabban követi majd minden mozdulatát, és használata még kellemesebbé válik. Ez a modell kiváló minőségű színes nyomtatást is lehetővé tesz. Így könnyedén a saját preferenciáidhoz igazíthatod.

Nyomtasson, amit csak akar
Szeretné meglepni ügyfeleit egy személyre szabott kütyüvel? Vagy olyan egérpadot keres, amelyre saját logóját nyomtathatja? A Natec Printable modellt sikeresen használhatja promóciós tárgyként. A Natec Printable egérpad felülete jó tulajdonságokkal rendelkező szövetből készült. A szálak kiváló minőségének köszönhetően bármilyen grafika könnyen nyomtatható rá, anélkül, hogy aggódnia kellene a végeredmény miatt.

Mozgásszabadság
Ha már unja a kis egérpadokat, amelyek korlátozzák a mozgását, akkor a Natec Printable az Ön számára megfelelő alátét. Ez a modell tökéletes egyensúlyt teremt a mozgásszabadság és a helyigénye között. Méretei - 300 x 250 x 2 mm - lehetővé teszik, hogy megőrizze a teljes mozgásszabadságot. Mi több, az egérpad alacsony profilja növeli a kényelmet bármilyen egér használatakor.


Specifikáció

  • Méret 300x250x2mm