Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Logitech Driving Force Shifter USB Váltó Black
Termékkategóriák

Logitech Driving Force Shifter USB Váltó Black

Kiegészítő, PC/PS4/XBOX ONE, USB, Sebességváltó modul
Gyártói cikkszám: 941-000130
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
25.160 Ft
Klubtag ár: 22.550 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

FORCE VERSENYKORMÁNYOKHOZ

A Driving Force váltó használható úgy a G29 (PS4 konzolhoz és számítógéphez), mint a G920 (Xbox One konzolhoz és számítógéphez) Driving Force versenykormányhoz, hogy jobb versenyeredményeket érhessen el úgy konzolon, mint számítógépen. Egészítse ki a versenykormányt a Driving Force váltóval, hogy még élethűbbé tegye a vezetőfülkét.

VERSENYZÉSRE KÉSZÜLT

A Driving Force váltó erős acél váltókarjával és jó minőségű szerkezeti anyagaival pontos versenyzéshez és a hosszan tartó megbízhatóságot megcélozva készült. A váltógomb és a szoknya jó minőségű, kézzel varrott bőrrel van borítva, ami a nagy teljesítményű versenyváltók kinézetét és érzetét kelti, továbbá kényelmesebb és tartósabb vezetést tesz lehetővé.

HAT SEBESSÉG, RÖVID KAPCSOLÁSI ÚT

A hatsebességes, H elrendezésű váltó (amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható) könnyedén és megbízhatóan kattan az egyes fokozatokba. Úgy terveztük, hogy sima és pontos váltásokat végezhessen vele hajtűkanyarokban és egyenes szakaszokon egyaránt.

BIZTONSÁGOS RÖGZÍTÉS

A beépített erős rögzítőkkel a Driving Force váltó szilárdan rögzíthető az asztalhoz vagy a szimulátorkerethez, minimálisra csökkentve az agresszív versenymanőverek okozta elmozdulást vagy imbolygást.

G29 és G920 Driving Force Racing Wheels kormányokhozDRIVING

Specifikáció

  • Csatolófelület USB
  • Platorm PC/PS4/XBOX ONE
  • Típus Kiegészítő
  • Váltó Sebességváltó modul
  • Vibrációs funkció Nem