Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Kobo Elipsa 2 10,3" E-book olvasó 32GB Black
Termékkategóriák

Kobo Elipsa 2 10,3" E-book olvasó 32GB Black

32GB, 10,3", Csatolófelület: USB Type-C/WiFi/Bluetooth, Háttérvilágítással, 193x227x7,5mmmm
Gyártói cikkszám: KO-N605-KU-BK-K-BU
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
191.310 Ft
Klubtag ár: 181.060 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A nagy gondolkodók számára készült és a Kobo Stylus 2-vel együtt az újonnan frissített Kobo Elipsa 2E célja, hogy segítsen összpontosítani és rendszerezni gondolatait.

Írjon közvetlenül e-könyvekre és PDF-fájlokra a Kobo Elipsa 2E továbbfejlesztett jegyzetelési élményével. Hozzon létre és rendszerezzen jegyzetfüzeteket, amelyek többet tesznek a papírnál, és exportálják őket integrált felhőszolgáltatásokkal. Olvasson és írjon kényelmesen a 10,3 hüvelykes érintőképernyőn a ComfortLight PRO funkcióval, amely csökkenti a kék fényt és enyhíti a szem megerőltetését. Hallgasson Kobo Hangoskönyveket Bluetooth  vezeték nélküli technológiával†. A 32 GB-os tárhellyel bárhová magával viheti a teljes könyvtárát és jegyzeteit. Az újrahasznosított és óceánhoz kötött műanyagból készült, a környezettudatos Kobo Elipsa megörökítésére tervezték.

Jelölje meg e-könyveit és PDF-fájljait a mellékelt Kobo Stylus 2-vel, hogy megragadja gondolatait
Ha eszébe jutnak ötletek, emelje ki, húzza alá, vagy írjon a margókra. A Kobo szabadalmaztatott jelölési technológiájával mindig látni fogja a megjegyzéseit, még akkor is, ha módosítja a betűméretet. Maradjon a pillanatban, hirdetések és zavaró tényezők nélkül.

Legyen büszke arra, hogy egy környezettudatosabb eReadert választott
A Kobo eReadersben fenntarthatóbb anyagok felhasználása iránti elkötelezettségünk részeként a Kobo Elipsa 2E újrahasznosított és óceánhoz kötődő műanyagból és újrahasznosított magnéziumötvözetből készül. A csomagolása is fenntarthatóbb.

Késő esti ötletek szemfáradtság nélkül
A Kobo Elipsa 2E nagy, kiterjedt, 10,3 hüvelykes képernyője a legújabb tükröződésmentes E Ink technológiát kínálja. A ComfortLight PRO állítható fényerőt és színhőmérsékletet tartalmaz, így csökkentheti a kék fényt, és anélkül írhat, hogy az eReader tovább ébren tartaná, mint szeretné.

Hagyd magad figyelni, és gyújts szikrát
Inspirálja kreatív elméjét, és lazítson a munkából a Kobo Hangoskönyvek meghallgatásával. Párosítsa Kobo Elipsa 2E készülékét vezeték nélküli fejhallgatójával, hangszórójával vagy autórádiójával Bluetooth vezeték nélküli technológiával.

Specifikáció

  • Belső memória mérete 32GB
  • Csatolófelület USB Type-C/WiFi/Bluetooth
  • Háttérvilágítás Igen
  • Kijelző mérete 10,3 "
  • Méret 193x227x7,5mm mm