Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
FIXED PaperGlass Screen Protector for Apple iPad Air (2020/2022)
Termékkategóriák

FIXED PaperGlass Screen Protector for Apple iPad Air (2020/2022)

Fólia
Gyártói cikkszám: FIXGTP-625
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 7-9 munkanap
Beszállítói készleten
13.050 Ft
Klubtag ár: 11.110 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Védőüveg FIXED PaperGlass képernyővédő fólia speciális papírfelületet imitáló réteggel, amely tökéletesen védi iPaded kijelzőjét, és egyben természetes érzetet ad a ceruzával végzett munka során.

Az üvegnek köszönhetően elkerülheti a karcolások vagy a megrepedt kijelző szerencsétlenségét, és biztos lehet benne, hogy készüléke érintőképernyője sokáig és megbízhatóan fog szolgálni.

Az üveg speciális finoman érdesített felülete precíz kijelzőreakciót biztosít, így az Apple Pencillel vagy más tollal történő írás és rajzolás ugyanolyan természetes és magabiztos lesz, mint a hagyományos papíron.

Az üveg tökéletesen tapad a kijelző teljes felületére, beleértve a lekerekített éleket is. Nem zavarja a szelfi kamera vagy a Face ID feloldását sem. Ezenkívül a matt tükröződésmentes kialakítás megakadályozza a kellemetlen fényvisszaverődést a táblagép kijelzőjén.

A PaperGlass képernyővédő fólia ideális kellék minden vázlatkészítő, grafikus és gyakori jegyzetelő számára; vázlatai és írott szövegei ugyanolyan természetesek lesznek az iPaden, mint egy hagyományos papírfüzeten.

A Glass az összes általános iPad tokkal és billentyűzettel kompatibilis. Minden benne van, ami az egyszerű és gyors telepítéshez szükséges.

Specifikáció

  • Típus Fólia