Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
FIXED Boom Joy True Wireless Fejhallgató Fehér
Termékkategóriák

FIXED Boom Joy True Wireless Fejhallgató Fehér

Mobil headset, 2.0, Mikrofon, Hatótáv:10m, White, Bluetooth
Gyártói cikkszám: FIXBO-PDS-WH
Garancia: 12hónap
Beérkezési idő: 7-9 munkanap
Beszállítói készleten
28.800 Ft
Klubtag ár: 26.480 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A modern ergonomikus kialakítású FIXED Boom Pods fejhallgató tökéletes zenei produkciót és teljes szabadságot kínál a teljesen vezeték nélküli sztereó zenehallgatásnak köszönhetően.

A valódi vezeték nélküli technológia segítségével minden fülhallgatót külön-külön csatlakoztathatsz a telefonhoz, és többé nem kell bosszantó kábelekkel bajlódnod. A Bluetooth 5.0 technológiát használó kapcsolat teljesen stabil, hatótávolsága akár 10 m is lehet, a fejhallgató mindig azonnal csatlakozik magától, miután kivetted a töltődobozból. A Double Master funkció még azt is lehetővé teszi, hogy a bal vagy jobb oldali fülhallgatót egyedül használd, a másikat pedig a töltődobozban hagyd. Ergonomikus formájának köszönhetően a fejhallgató maga is jól tart a fülben hallgatás közben. Teljesen feltöltve a fejhallgató akár 3 órán át is bírja a zenelejátszást. A fejhallgató hordozására és töltésére egy praktikus töltőtáska szolgál, amely akár 5-ször is képes feltölteni a fejhallgató energiáját. A tokban való szállítás közben feltöltik magukat, és a tokból való kivételkor ismét használatra készek lesznek. A tok töltése a csomagban található USB-C kábellel történik. A beépített mikrofonnak köszönhetően a Boom Pods fejhallgatót kényelmesen használhatod telefonhíváshoz. A közvetlenül a fejhallgató testén található gombok gondoskodnak az összes vezérlésről.

Specifikáció

  • Bluetooth Igen
  • Hangrendszer 2.0
  • Hatótávolság 10 m
  • Mikrofon Igen
  • NFC Nem
  • Szín White
  • Típus Mobil headset
  • Wireless Igen