Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Elgato Cam Link 4K USB Video Grabber
Termékkategóriák

Elgato Cam Link 4K USB Video Grabber

Média digitalizáló
Gyártói cikkszám: 10GAM9901
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
56.610 Ft
Klubtag ár: 52.060 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Elgato Cam Link 4K   
Engedd szabadjára kamerádat

Azt szeretné, ha a tartalma vizuálisan magával ragadó lenne. A Cam Link 4K segítségével egyszerűen csatlakoztassa DSLR fényképezőgépét, videokameráját vagy akciókameráját a PC-hez vagy Mac számítógépéhez. Állítsa be a felvételt. És készítse el.

A Cam Link 4K-val együtt a kamera webkameraként jelenik meg az összes kedvenc alkalmazásában. A kiváló minőség 1080p60 vagy akár 4K minőségben, másodpercenként 30 képkocka sebességgel biztosítja a professzionális közvetítést. Az ultraalacsony késleltetésű technológiának köszönhetően pillanatok alatt elindulhatsz kedvenc platformodon. És a kamerád még sosem érezte magát ilyen erősnek.

Búcsút mondhat a memóriakártya felvétel közbeni megtelésének. Vagy ami még rosszabb, hogy a szerkesztés során silány felvételekre bukkansz. A Cam Link 4K-val történő felvételkészítéskor minden tartalom közvetlenül a merevlemezen tárolódik. A valós idejű, teljes képernyős visszajelzéssel pedig a helyszínen is csiszolhat a jeleneteken. 
  

Specifikáció

  • Típus Média digitalizáló