Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Cisco ATA192-3PW-K9 Analóg telefonadapter
Termékkategóriák

Cisco ATA192-3PW-K9 Analóg telefonadapter

Gyártói cikkszám: ATA192-3PW-K9
Garancia: 12hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
46.540 Ft
Klubtag ár: 42.800 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A Cisco ATA 192 többplatformos analóg telefonadapter a hagyományos telefon-, fax- és személyhívó kommunikációs eszközöket IP-eszközökké alakítja át a nagyobb költséghatékonyság érdekében. Az ügyfelek kihasználhatják az IP-telefónia-alkalmazások előnyeit, ha analóg eszközeiket a Cisco analóg telefonadapterekhez csatlakoztatják.

Az ATA 192 az előnyben részesített megoldás a vállalati hálózatokhoz, kis irodákhoz vagy a felhőből felhőszolgáltatásként nyújtott egységesített kommunikációhoz csatlakozó ügyfelek igényeinek kielégítésére. Két szabványos FXS porttal rendelkezik, amelyek egymástól függetlenül két Session Initiation Protocol (SIP) regisztrációként konfigurálhatók. Két 100BASE-T porttal is rendelkezik, beépített nagy teljesítményű útválasztóval a helyi hálózati kapcsolat kiterjesztéséhez. Az ATA 192 segítségével az ügyfelek megvédhetik és kiterjeszthetik az analóg rendszerekbe történt meglévő beruházásaikat, valamint zökkenőmentesen, megfizethetőbb és megbízhatóbb módon átállhatnak a tisztán IP-alapú hangátvitelre.