Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Behringer Q1204USB Keverőpult Silver/Grey
Termékkategóriák

Behringer Q1204USB Keverőpult Silver/Grey

Gyártói cikkszám: 27000360
Garancia: 36hónap
Beérkezési idő: 5-7 munkanap
Beszállítói készleten
116.840 Ft
Klubtag ár: 110.580 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

XENYX Q1204USB
A kompakt Q1204USB keverővel könnyedén prémium minőségű hangzást érhet el, köszönhetően a 4 beépített stúdióminőségű XENYX mikrofon-előerősítőnek és az ultramuzikális "brit" csatorna EQ-nak. Könnyen használható "egygombos" kompresszoraink pedig teljes dinamikai vezérlést biztosítanak a végső ütés és tisztaság érdekében, miközben tiszteletben tartják az összes erőt és érzelmet, amit minden hangjegybe beletesz. Ha mindehhez hozzáadjuk a brit stílusú EQ-k édes megbocsátását és a kiváló minőségű ULM digitális vezeték nélküli mikrofonrendszerünk "Wireless-ready" teljesítményét (a mikrofon nem tartozék) - a Q1204USB hihetetlenül sokoldalú keverőgé válik az élő fellépésekhez. De a XENYX Q1204USB-t nem csak az élő fellépésekhez tervezték; a legmodernebb eszközöket is biztosítja, amelyekkel lenyűgöző, professzionális minőségű felvételeket készíthet. A Q1204USB keverő a beépített USB/audio interfész mellett tartalmazza az összes olyan felvételi és szerkesztési szoftvert, amely ahhoz szükséges, hogy számítógépes rendszerét saját, nagy teljesítményű otthoni hangstúdiójává alakítsa.

Hangzásilag kiváló mikrofon-előerősítők
A XENYX Q1204USB nevét a legendás, nagy fejterjedelmű XENYX mikrofon-előerősítőinkről kapta, amelyeket a világ minden táján dicsérnek a hangmérnökök. Ezek a legmodernebb mikrofon-előerősítők jelentős lépést jelentenek az audiótechnológia fejlődésében - és könnyedén megállják a helyüket még a legdrágább önálló mikrofon-előerősítőkkel összehasonlítva is. A XENYX előerősítők elképesztő, 130 dB dinamikatartományt kínálnak, a sávszélesség pedig 10 Hz alatti értéktől jóval 200 kHz fölé terjed. Ezekkel a kiváló mikrofon-előerősítőkkel felfegyverkezve a XENYX Q1204USB olyan átlátszó, kristálytiszta teljesítményt nyújt, hogy azt hiheted, valaki frissítette a mikrofonjaidat, amíg nem figyeltél.

Egygombos tömörítés
Kérdezd meg a professzionális hangmérnököket, hogy mi a kedvenc külső feldolgozóeszközük, és a többség válasza gyakorlatilag egyöntetűen a dinamikus tömörítés lesz. Mi az a kompresszió? Örülünk, hogy megkérdezted. A tömörítés lényegében korlátozza a jel dinamikai tartományát, a hangos hangok szintjét csökkenti, a halkabb hangokat pedig feljebb tekeri, hogy hangzásbeli egyensúlyt érjen el. A tömörítés alkalmazása azonban olyan kényes művészet, amelyet sok kezdő, sőt, még a középhaladó hangtechnikusok is kihívásnak tartanak. A mi "egygombos" kompresszorunk minden mono csatornán elérhető, és könnyen kezelhető, még a kezdő felhasználók számára is. Ezzel az egyetlen gombbal könnyedén beállíthatja a tökéletes tömörítés mértékét a hangszerek és az énekhangok számára, erőteljes, ütős és tiszta keveréseket hozva létre. Ez valóban ritka funkció az ebben a kategóriában lévő termékeknél - de a XENYX Q1204USB keverőpultnál alapfelszereltség.