Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Avax HB601 CONNECT+ 4-port USB3.0 HUB Black
Termékkategóriák

Avax HB601 CONNECT+ 4-port USB3.0 HUB Black

4xPort, USB 3.0, passzív, Black
Gyártói cikkszám: 5999574480620
Garancia: 12hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
5.250 Ft
Klubtag ár: 4.470 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Rugalmas Perifériák Kezelése:
Az alábbiakban bemutatott Type C – 4xUSB 3.0 HUB egy hatékony eszköz, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen Type C csatlakozó segítségével több USB 3.0 eszközt is csatlakoztass. Így gyors adatátvitelt és kibővített csatlakoztathatóságot biztosítva hatékonyan kezelheted külső perifériáidat.

Hatékony Munkafolyamatok:
A hub USB 3.0 sebességgel rendelkezik, lehetővé téve a gyors adatátvitelt. Ez különösen előnyös nagy méretű fájlok másolásakor vagy külső merevlemezek, SSD-k és más USB 3.0 kompatibilis perifériák használatakor.

Kibővített Csatlakoztathatóság:
A hub négy USB 3.0 porttal rendelkezik, így egyszerre több külső eszközt is csatlakoztathatsz, például pendrive-okat, egér- és billentyűzeteket, nyomtatókat és más USB-kompatibilis eszközöket.

Univerzális Kompatibilitás:
A hub Type C csatlakozóval rendelkezik, amely széles körben elterjedt az újabb laptopok és okostelefonok esetében. Ez lehetővé teszi a könnyű csatlakoztatást a különböző eszközök között, anélkül, hogy azon kellene agyalnod, hogy melyik irányba helyezed be a csatlakozót.

Kompakt és Hordozható Kialakítás:
A hub kompakt méretű és könnyű, így könnyedén hordozhatod magaddal. Ideális megoldás az olyan helyzetekben, amikor a kibővített csatlakoztathatóság és a mobil munkavégzés kiemelkedően fontos.

Specifikáció

  • Aktív/Passzív passzív
  • Port 4 db
  • Szín Black
  • USB USB 3.0