Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Akyga AK-SP-06B Túlfeszültségvédő Kapcsolóval 5DIN 3m Black
Termékkategóriák

Akyga AK-SP-06B Túlfeszültségvédő Kapcsolóval 5DIN 3m Black

Elosztó, 5xDIN, Kábel3m, Kapcsoló, Black
Gyártói cikkszám: AK-SP-06B
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
4.020 Ft
Klubtag ár: 3.480 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Az Akyga® AK-SP-06B hálózati csatlakozó nélkülözhetetlen tartozéka minden irodának vagy háztartásnak. Az Öt Schuko aljzat (CEE 7/3) lehetővé teszi, hogy több eszközt csatlakoztass egyetlen konnektorhoz. Ennek köszönhetően egyszerre tölthető egy laptop, okostelefon, tablet vagy más eszköz. Ezenkívül az elosztó 3 méteres kábellel rendelkezik, így ideális hosszabbítónak is. Mostantól kezdve nem jelent többé problémát a számítógépes berendezések csatlakoztatása a szekrény vagy az ágy mögötti konnektorhoz.

Az AK-SP-06B túlfeszültség-védelmi elosztó egy hálózati kapcsolóval is rendelkezik. Segítségével egyszerűen és gyorsan áramtalaníthatod az összes csatlakoztatott eszközt. Ennek köszönhetően nem kell többé minden eszközt külön-külön kihúzni az aljzatból. Ráadásul az elosztó megvédi a berendezéseid a túlfeszültségek hatásaitól, és elnyomja a nem kívánt interferenciákat is. Ez nagyon fontos, mert a túlfeszültségek nagyon veszélyesek lehetnek készülékeinkre.

Specifikáció

  • DIN 5
  • Kábel 3 m
  • Kapcsoló Igen
  • Szín Black
  • Típus Elosztó
  • USB Nem