Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
TP-Link TL-PA7019P KIT AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit
Termékkategóriák

TP-Link TL-PA7019P KIT AV1000 Gigabit Powerline Adapter Kit

Gyártói cikkszám: TL-PA7019P KIT
Garancia: 36hónap
Beérkezési idő: 8-10 munkanap
Beszállítói készleten
27.270 Ft
Klubtag ár: 24.440 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Gigabites LAN-port az ultragyors internetkapcsolathoz
A Gigabites LAN porttal a TL-PA7019P KIT gyors adatátvitelt biztosít, és lehetővé teszi a csatlakoztatott hálózati eszközön a megszakítás nélküli Ultra HD videó streaminget. A TL-PA7019P KIT a legjobb választás minden sávszélesség-igényes alkalmazás élvezetéhez.

1000 Mbps!
Tökéletes a sávszélesség-igényes tevékenységekhez
A Homeplug AV2 szerinti akár 1000 Mbps átviteli sebességgel a TL-PA7019P KIT lehetővé teszi a megszakítás nélküli HD videó streaminget, online játékokat és nagyméretű fájlok letöltését.

Plug and play, nincs szükség konfigurációra
A powerline adapterek beállítása nagyon egyszerű. Csatlakoztassa az első powerline adaptert a routerhez. Ezután csatlakoztassa a másik powerline adaptert abban a helyiségben, ahol hálózati kapcsolatra van szüksége - és kész!

Extra konnektor
A beépített konnektor (legfeljebb 16A*) normál konnektorhoz hasonlóan használható. Lehetővé teszi, hogy a korábban ugyanarra a helyre telepített készüléket újra csatlakoztassa, így nem veszít el egyetlen csatlakozóhelyet sem. A beépített zajszűrő csökkenti a hálózati átvitel zavarérzékenységét.

Akár 85%-os energiamegtakarítás
A TL-PA7019P KIT a powerline adapterek új generációjához tartozik, és jelentősen energiatakarékosabb. A csatlakoztatott végberendezés kikapcsolásakor a powerline automatikusan energiatakarékos üzemmódba kapcsol, ezáltal akár 85%* energiát takarít meg*.