Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)
Termékkategóriák

Thrustmaster F-16C Viper HOTAS Kiegészítő Joystick Black (Önállóan nem használható!)

Joystick, PC
Gyártói cikkszám: 2960848
Garancia: 24hónap
Webshop készleten
59.460 Ft
Klubtag ár: 54.680 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

1:1 arányú replika
Az eredeti F-16C Viper repülőkar alapján tervezték ezt az élethű méretű replikát, amelyet az U.S Air Force licenszelt. Ipari minőségű anyagokból készült a termékek maximális élettartama érdekében. Az F-16C Viper HOTAS Add-On Grip összesen 19 akciógombot tartalmaz, plusz egy 8 irányú „nézeti” kalapkapcsolót.

Teljesen életszerű érzés
Ez a 100% fémes kialakítás visszaadja az eredeti kezelési érzetet, így teljesen belemerülhet a játékokba. A gombok és a kioldó nyomereje megegyezik az igazi F-16C Viper karéval.

100% natív integráció a digitális harcszimulációk cilágába
Élvezze a natív integrációt a Digital Combat Simulator játékban a dedikált DCS: F-16C Viper modulon keresztül. Használja ki a tökéletesen testreszabott repülési élményt, amely hihetetlenül közel áll ahhoz, amit az igazi F-16C Viper pilóták élnek nap mint nap.

Kompatibilis az összes Thrustmaster joystick alappal
Az F-16C Viper HOTAS Add-On Grip kompatibilis az összes Thrustmaster joystick alappal: HOTAS Cougar, HOTAS Warthog és HOTAS mágneses alap (külön megvásárolható).


Specifikáció

  • Platform PC
  • Típus Joystick