Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Strong Powerline Wi-Fi 600 V2 Powerline Adapter Kit
Termékkategóriák

Strong Powerline Wi-Fi 600 V2 Powerline Adapter Kit

Gyártói cikkszám: POWERLWF600DUOEUV2
Garancia: 12hónap
Beérkezési idő: 8-10 munkanap
Beszállítói készleten
26.100 Ft
Klubtag ár: 23.380 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

A Powerline Wi-Fi 600 kit egy Powerline 600 adaptert és egy Powerline Wi-Fi 600 adaptert tartalmaz. Ezzel nagyon egyszerűen, hozhatja létre a nagysebességű Wi-Fi hotspotot akár 300 Mbit/s sebességgel, az otthona elektromos hálózatán keresztül.

Egyszerűen csatlakoztassa a Powerline 600 adaptert, a meglévő internet modeméhez az Ethernet porton, és az internet elérhetővé válik a lakás bármelyik konnektorából. Ezután a Powerline Wi-Fi 600 adapter használatával, létrehozhatja az új Wi-Fi hotspot-ot, a választása szerinti szobájában, és ezzel kibővítheti a Wi-Fi lefedettséget.

Nem kell újabb kábelezés! Csatlakoztathatja számítógépeit, háztartási eszközeit, okostelefonjait, tabletjeit és további a hálózattal kompatibilis eszközeit az internethez, egyszerűen a konnektorokat használva.

A telepítés nagyon egyszerű pillanatok alatt elvégezhető nem igényel szakértelmet. A Powerline Wi-Fi 600 Kit, segítéségével létrehozhatja saját Wi-Fi hotspotját akár 300 Mbit/s sebességgel az otthona bármelyik konnektorán keresztül, és kibővítheti a Wi-Fi lefedettségét.