Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Grandstream GXP1628 2 vonalas VoIP telefon
Termékkategóriák

Grandstream GXP1628 2 vonalas VoIP telefon

Gyártói cikkszám: GXP1628
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 1-2 munkanap
Beszállítói készleten
37.020 Ft
Klubtag ár: 33.170 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Nagy teljesítményű gigabites telefon az asztali felhasználók számára, akiknek szabványos kommunikációs támogatásra és gyors hálózati hozzáférésre van szükségük. A GXP1628 támogatja az alapvető hívásfunkciókat és a 132x48-as háttérvilágítású LCD-kijelzőt, amely egyértelmű és egyszerű hívásvezérlést és manipulációt biztosít. Tökéletes választás azon felhasználók számára, akiknek intuitív és alapvető asztali telefonra van szükségük.

A GXP1628 hatékony híváskörnyezetet hoz bármelyik asztali gépre. Ez a telefon 132x48-as háttérvilágítású LCD-képernyőjével, 2 vonal/SIP-fiók billentyűivel és 8 kétszínű LCD BLF/gyorshívó billentyűvel könnyen kezelhető felületet és egyszerű kialakítást biztosít. A beépített PoE-vel ellátott két Gigabit porttal is felszerelt GXP1628 számos telepítési forgatókönyvhöz készült. A további testreszabhatóságot és használhatóságot a beépített HD-hang és a 3 XML programozható softbillentyű biztosítja.

Mint minden Grandstream IP-telefon, a GXP1628 is a legkorszerűbb biztonsági titkosítási technológiával (SRTP és TLS) rendelkezik. A GXP1628 számos automatizált telepítési lehetőséget támogat, beleértve a nulla konfigurációt a Grandstream UCM sorozatú IP PBX-ekkel, a titkosított XML fájlokat és a TR-069-et, így a tömeges telepítés rendkívül egyszerűvé válik.

2 SIP-fiók, 2 vonalbillentyű, 3-irányú konferencia, 3 XML-ben programozható, kontextusfüggő softbillentyű.
HD hang a kihangosítón és a kézibeszélőn
Kettős kapcsolású Gigabit portok, integrált PoE
8 kétszínű BLF/gyorstárcsázó billentyű
EHS-támogatás a Plantronics fejhallgatókhoz
Akár 1000 kapcsolat, híváslista akár 200 rekordig