Informatikai rendszerek üzemeltetése

Számítógépes rendszerek üzemeltetése

Rendszergazda szolgáltatásunkkal gondoskodunk a számítógépes hálózat minden eleméről, esetleges cseréjéről, üzemben tartásáról.

  • Ingyenesen felmérjük a meglévő rendszert és ajánlatot adunk az együttműködésre.
  • Készítünk egy hardver és szoftver nyilvántartást, ami érthető és átlátható és hogy ne érjen meglepetés.
  • Távol tartunk a vírusoktól és gondoskodunk adataid biztoságos tárolásáról.
  • Összerakjuk a számítógépeket és beszerezzük a szükséges alkatrészeket. 
  • Segítünk a számodra legjobb internet szolgáltatót megtalálni. A hálózatot és a WIFI-t is a maximális sebességre fokozzuk.
  • Igény szerint alakítjuk biztonsági mentésedet. Jól működő mentési módszerek közül választhatsz.
  • Sok feladatot távolról is el tudunk végezni. Telefonon és személyesen is elérsz minket, nem kell email-ben hibát bejelentened, csak ha Neked úgy kényelmes.
  • Garanciát és felelősséget vállalunk a munkánkért és a nálunk vásárolt számítógépekért, eszközökért.

Rendszergazda csomagjaink klubtagjaink részére:

Bemutatjuk rendszergazda szolgáltatásainkat, hogy könnyű legyen megtalálni a cégednek leginkább megfelelő csomagot. Ha szeretnél a klubtagunk lenni kattints ide.


Alap rendszergazda szolgáltatás:

Ez a legkisebb rendszergazda csomagunk. Mini számítógépes hálózatokhoz, kisebb irodáknak ajánljuk. A szolgáltatás havi 3 munkaórát tartalmaz, mely elegendő a rendszer  biztonságos, folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 4. órától klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 5 000,- Ft. Tapasztalataink szerint az első hónapban történik a leglátványosabb fejlődés a cég informatikai életében. Kialakítjuk a mentéseket, felhívjuk a figyelmed a hibákra és javaslatot teszünk azok javítására.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   12 700,- Ft 


Üzleti rendszergazda szolgáltatás:

Ez a következő rendszergazda csomagunk. Több géppel, laptoppal rendelkező számítógépes hálózatokhoz ajánljukA szolgáltatás havi 10 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy közepes méretű rendszer biztonságos és folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 11. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 5 000,- Ft. Az első hónapban itt is több időt foglalkozunk a rendszer megismerésével, a hálózat kifésülésével és a mentések kialakításával.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   38 100,- Ft 


Vállalati rendszergazda szolgáltatás:

A vállalati rendszergazda csomagunk nagyobb óraszámot kínál. Ezt a szolgáltatásunkat több géppel, laptoppal rendelkező nagyobb irodáknak, vállalatoknak ajánljuk. A szolgáltatás havi 20 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy kiterjedtebb rendszer biztonságos és folyamatos üzemben tartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 21. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 5 000,- Ft. Az első hetekben felmérjük, rendbe rakjuk a hálózatot. Ellenőrizzük a mentési rendszert és  amennyiben szükséges javaslatot teszünk annak korszerűsítésére.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   63 500,- Ft


Vállalati "plusz" rendszergazda szolgáltatás:

A vállalati plusz a legnagyobb óraszámmal rendelkező rendszergazda csomagunk. Ideális sok számítógéppel, laptoppal és több telephellyel rendelkező cégeknek, vállalatoknak. A szolgáltatás havi 50 munkaórát tartalmaz, mely elegendő egy nagy mennyiségű számítógéppel rendelkező rendszer biztonságos, folyamatos üzembentartásához. Amennyiben túllépjük a rendelkezésre álló óraszámot, akkor a 51. órától a klub óradíjunk lép életbe, mely óránként 5 000,- Ft. A szolgáltatások megegyeznek a vállalati rendszergazda csomagunkka, de emelt óraszámban.

DÍJSZABÁS: havonta bruttó   127 000,- Ft


Milyen előnyöket jelent?

Ha velünk dolgozol, időt takarítasz meg, nem kell főállású informatikai rendszergazdát alkalmaznod. A fix havi díj miatt nem ér meglepetés, előre tervezhető gyors megoldást kínálunk a felmerülő problémákra, legyen szó hardveres vagy szoftveres segítségnyújtásról. Ráadásul szem előtt tartjuk IT rendszered biztonságos és gazdaságos működését is.


Miért választanak minket sokan?

Naprakészen és felkészülten foglalkozunk rendszereddel. Érteni fogod, amit mondunk Neked. Átlátható, nyomon követhető fejlesztésekből választhatsz. Mivel a Te céged és munkafolyamatai is teljesen egyediek, így a mi szolgáltatásunk is rugalmasan alkalmazkodik a rendszeredhez. Nem csak távolról segítünk, ha kéred, házhoz is megyünk. Mindig számíthatsz ránk. Cégednek biztos informatikai hátteret nyújtunk. Számítógépes rendszeredet folyamatosan fejlesztjük és karbantartjuk.

Amennyiben kérdésed van, hívj minket, vagy kérdezz tőlünk az ürlap kitöltésével!