Híreink

Ez egy jó ajándék

Örömmel jelentjük be, hogy mostantól a TZteam Számítástechnika Kft. különböző címletekben vásárlási utalványokat is értékesít. Az utalvány levásárolható a teljes webshop kínálatunk termékeire, illetve szolgáltatásainkra is beváltható.

tovább olvasom
Hogyan válasszak számítógépet?

Mutatunk pár szempontot, ami alapján érdemes számítógépet választani.  Meddig jó egy számítógép? Mire figyeljünk a választásnál? Új vagy használt gép? Asztali PC vagy LAPTOP?

tovább olvasom
Az internet nem játék

Nem mindig a kedves oldalát mutatja az internet.  A gyermeket igen könnyű rászoktatni az okos eszközök nyomkodására, de mi van utána? 

tovább olvasom
Telekomos átverés

Újabb adathalász támadásokkal vették célba a Telekom ügyfeleit ismeretlen csalók.

tovább olvasom
Nálunk nincs black friday

Nálunk nincs black friday, ellenben jók az árak.

Örömmel jelentjük be, hogy mindenféle számítógépes kérdésben állunk rendelkezésre egész évben!

tovább olvasom
Facebook átverés a WizzAir nevében

Egyre többen osztanak meg vakon egy nyilvánvaló átverést a Facebookon, mert azt ígérik, hogy egy kérdőív költésével ingyenes Wizzair repülőjegyet lehet nyerni.

tovább olvasom
Hirtelen elfogy a szabad hely?

A jelenség egy hirtelen lelassulás, aminek az oka, hogy megtelik a  C: meghajtó.

tovább olvasom
A számítógépes BUG története

Manapság magyarul is gyakran mondjuk, hogy a számítógépen bugos egy program, hogy ha hibát találunk a működésében. Az viszont kevésbé ismert, hogy honnan ered ez a kifejezés.

tovább olvasom
Riasztást adott ki a Kormányzat egy zsarolóvírus miatt

Riasztást adott ki a Kormányzati Eseménykezelő Központ a Locky nevű zsarolóvírus új változatának megjelenése és terjedése miatt.

tovább olvasom
Tényleg ugyanazt a jelszót használjuk mindenhol?

A következő információk mindennapi számítógépes szokásainkat érinthetik. Ha van egy percünk, olvassuk el a cikket, mert hasznos információkat tartalmazhat. Lehet, hogy érdemes megosztani ismerőseinkkel is!

tovább olvasom
Használjuk a felhőt?

felhőben való biztonsági mentéséhez adunk ötleteket. A zsarolóvírusok globális támadása felhívta figyelmünket, hogy mekkora veszély fenyegeti a számítógépen tárolt, féltve örzött adatainkat.

tovább olvasom
De mit csinál egy zsarolóvírus?

Nagy odafigyelésre van szükségünk! Mit is csinál egy zsarolóvirus? Zárolja az áldozat hozzáférését a teljes számítógéphez vagy titkosítja a fájlokat, a visszaállításért váltságdíjat követel, innen ered a neve. 

tovább olvasom
Vészhelyzet a neten! Xp-s gépek figyelem!

A pénteken kirobbant, mostanra a világ minden szegletébe elérő kibertámadássorozat után a Windows operációs rendszer már nem támogatott verzióira is elkészítette a gyorsjavítást.

tovább olvasom
Felhasználói profilokat érintő adatlopást lepleztek le
  • Troy Hunt a Microsoft ausztráliai részlegének egyik vezetője, egyben IT-biztonsági szakember, aki tevékenységéről blogot vezet, és rendszeresen ad tanácsokat egyszerű júzereknek is. Az egyik projekt, ami Hunt szívügye, a Haw I Been Pwnedamivel együttműködve Hunt és társai egy egyre növekvő adatbázisban gyűjtik azokat a feltört felhasználói profilokat, amikkel munkájuk során találkoznak.
tovább olvasom
Támadás érte a Gmail-felhasználókat.

Támadás érte a Gmail-felhasználókat. Futótűzként terjed az interneten egy  Google Docsot érintő hatalmas adathalász akció . Először a Twitteren jelentették a felhasználók, hogy olyan emaileket kaptak, amelyek a megtévesztésig hasonlítanak egy Google Docs-meghívóra.

tovább olvasom
Hogyan mentsek adatot winchester-ről?

Hogyan mentsek adatot winchester-ről? Amikor nincs mentés, csak abban bízhatunk, hogy nem végzetes a sérülés, Néha elég rossz állapotú adathordozókról is vissza lehet hozni az adatokat. Az adatmentés winchesterről KRITIKUS fontosságú. Az adatmentés winchesterről néha “életmentő” lehet.

tovább olvasom
pumibox

Testmozgásra, jó társaságra vágysz? Amennyiben nem bánod, hogy mindezt egy küzdősport elsajátításával ötvözöd, szeretettel várunk! Kezdőknek, haladóknak, veresnyzőknek, külön csak nőknek, sőt még gyerekeknek is indulnak csoprtos és egyéni órák. Jelentkezz most!

tovább olvasom
Manikűr és Gél lakk

A TZteam Hölgy ügyfeleink körében biztosan akad olyan, aki szeretne szép és ápolt körmöket magának. Ráadásul otthon, kényelmesen. Erre mostantól lehetőseg nyílik.

tovább olvasom
számítógép karbantartás

olvasd tovább, ha érdekel....

tovább olvasom