Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
ZyXEL USG FLEX 50 Firewall
Termékkategóriák

ZyXEL USG FLEX 50 Firewall

Gyártói cikkszám: USGFLEX50-EU0101F
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 1-2 munkanap
Beszállítói készleten
137.990 Ft
Klubtag ár: 130.590 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

Nebula Együtt
Az USG FLEX 50 mostantól a Nebula felhőkezelő család része, ugyanazzal az egyszerű kezelőfelülettel és egyszerűsített konfigurációval és frissítésekkel. A hálózati funkciók és a menedzsmentszolgáltatások a felhőbe kerülnek, és az elosztott hálózatok kezelésére optimalizáltak.

Biztonságos kiskereskedelmi/üzletági hálózat
Az USG FLEX 50 átfogó VPN-kapcsolattípusokat biztosít, beleértve az IKEv2, SSL és IPsec VPN-t is. Mindegyik biztonságos távoli kapcsolatokat kínál az ügyfeleknek. IPsec VPN hardvermotor a nagy hatékonyságú VPN-alagúthoz. Az IKEv2-vel működő VPN terheléskiegyenlítés/hibaelhárítás erős VPN-megbízhatóságot és biztonságot biztosít az üzlet számára.

Az USG FLEX 50-et kifejezetten a kisvállalkozások és fióktelepek igényeihez tervezték, vállalati szintű biztonságot nyújtva. A fejlett hálózati és biztonsági funkciók, mint a webszűrés, a biztonsági profil szinkronizálás és a SecuReporter javítja a biztonságot a rosszindulatú vagy kockázatos webhelyekhez való hozzáférés blokkolásával, valamint az integrált tűzfal házirenddel történő ellenőrzött hozzáférés a rendkívül részletes blokkolás és szűrés érdekében, egységes biztonsági megoldást teremtve mind a vezetékes, mind a vezeték nélküli hálózatok számára.