Windows frissítési hiba

Komoly gondot okozhat egy Windows frissítés

Többen is arról panaszkodnak, hogy néhány virusírtó nem fér meg a Windows 10 nemrég elérhetővé tett legújabb frissítésével. Több számítógépet hoztak be szervizünkbe május végén, ahol egy fekete képernyőben végződő Windows frissítés elakad, amit csak a Windows teljes újratelepítésével lehet rendbe hozni.

Ha teheti ne frissítse az operációs rendszert, csak ha minden adatot előtte lementett a gépéről.

Bár egyelőre sem a Microsoft, sem az Avast nem nyilatkozott a problémáról, azoknak a felhasználóknak, akiknek felajánlották a mostani update-et, azt ajánlják, hogy szedjék le a gépükről az antivírust a frissítés előtt. Aki már korábban frissített és nem tapasztalt problémát, az várhatóan nem is fog.

Ügyfeleinknek ezt a levelet küldtük a hírrel kapcsolatban:

"Szoktuk jelezni, ha valami szokatlan dolgot tapasztalunk, most ezt megint megtesszük. A napokban történt érdekes jelenségről szeretnénk beszámolni.  

A Windows frissítést ajánl fel, amit tapasztalatunk szerint nem lehet kikerülni, maximum halogatni. A frissítés újraindítja a számítógépet és furcsa kérdéseket tesz fel személyes adatainkkal kapcsolatban. Bizonyára értesült az új adatvédelmi szabályokról, emiatt most sok cég hasonlóképpen jár el. A TZteam-nél is változtak ezek a szabályok, amennyiben ideje engedi, olvassa el, mi emiatt külön levelet nem küldünk.

Javaslatunk, ha még nem frissítette az operációs rendszert, NE IS TEGYE! Egyelőre...

Amennyiben a számítógép frissítésével kapcsolatban bármilyen kérdés felmerülne, ügyfélszolgálatunk munkatársai  a +36 1 406 4444 számon készséggel állnak rendelkezésre."

 

Cikkünket frissítjük, ahogy újabb információkhoz jutunk. Ha ideje engedi, olvasson a többi érdekes hírünkben tzteam.hu/hirek