Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Akyga AK-SW-06 Charging cable Samsung Galaxy Fit Black
Termékkategóriák

Akyga AK-SW-06 Charging cable Samsung Galaxy Fit Black

Típus: Töltő, Szín: Black, Kompatibilítás: Samsung Galaxy Fit 2
Gyártói cikkszám: AK-SW-06
Garancia: 24hónap
Beérkezési idő: 2 munkanap
Beszállítói készleten
3.660 Ft
Klubtag ár: 3.170 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

AzAkyga® AK-SW-06 egy töltőállomása Samsung sportkarszalagokhoz. Stílusos kivitelezés és kiváló minőségű kivitelezés jellemzi, amely nem különbözik a töltő eredeti változatától. A klasszikus USB-A csatlakozó lehetővé teszi, hogy az adaptert bármilyen, megfelelő aljzattal ellátott készülékhez csatlakoztassa. Tehát, amikor kifogy az áram a karszalagból, csatlakoztathatja a laptopjához, valamint egy univerzális USB tápegységhez. Ráadásul a beépített mágnesek biztosítják, hogy az óra tökéletesen tapadjon a töltőcsapokhoz. Így biztos lehetsz benne, hogy az okos karpánt nem kívánt zavarás nélkül töltődik. Másrészt a töltő alja gumírozott aljjal rendelkezik, ami megakadályozza, hogy az állvány csúszkáljon az asztallapon. Így a töltőszalag védve van a véletlen leütéstől az asztalról.

Illeszkedik többek között a következőkhöz: Samsung Galaxy Gear Fit2 Pro S (SM-R365), Samsung Galaxy Gear Fit2 Pro L, Samsung Galaxy Gear Fit2 S (SM-R360), Samsung Galaxy Gear Fit2 L.


Specifikáció

  • Kompatibilítás Samsung Galaxy Fit 2
  • Szín Black
  • Típus Töltő