Foci gyerekenek

Bemutatkozás

Balatoni Máté vagyok, 15 éve foglalkozom futballal játékosként és edzőként egyaránt. Egy nagyobb korosztálynál kezdtem edzői pályafutásomat másodedzőként, de tartottam edzést óvodásoknak és első osztályosoknak is.

2017. februárjában kaptam egy lehetőséget, hogy 2012-es és 2013-as születésű gyermekekkel foglalkozzak. Örömmel vállaltam és töretlen lelkesedéssel dolgozunk együtt azóta is. A heti többszöri edzés miatt a gyerekeknél folyamatos a fejlődés, amely látszik az edzésmunkájukon, valamint a tornákon elért egyre jobb eredményeken egyaránt.

Számomra nagyon fontos egy olyan közösség kialakítása, melyben a szülők és gyermekeik egyaránt jól érzik magukat. Fontosnak tartom, hogy szívesen jöjjenek hozzánk, akár focin kívüli programokra is. Büszke vagyok rá, hogy nálunk mindig remek, családias a hangulat. 

Balatoni Máté

+36 20 591 7241

rafc94112916@gmail.com

 

Közös célunk, hogy a gyermekeknek a labdarúgás az életük szerves része legyen. Ne csak egy délutáni töltelékprogram legyen, ahol levezethetik a felesleges energiát. A kikapcsolódás, a mozgás jelentse úgy, hogy közben jól érezik magukat, mert az a legfontosabb! Büszkék vagyunk csapatunkra, mert amellett, hogy egyre több hazai tornán nyújtanak a gyerekek remek teljesítményt, családias hangulatú közösséget is alkotunk!