Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
TP-Link TL-WPA7617 KIT AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Kit
Termékkategóriák

TP-Link TL-WPA7617 KIT AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi Kit

Gyártói cikkszám: TL-WPA7617 KIT
Garancia: 60hónap
Beérkezési idő: 5-8 munkanap
Beszállítói készleten
40.800 Ft
Klubtag ár: 36.560 Ft

Klubtagjaink részére különböző ingyenes szolgáltatásokat és kedvezményeket biztosítunk a választott kártyának megfelelően.

Vásároljon éves klubtagságot

Termékjellemzők

AV1000 Gigabit Passthrough Powerline ac Wi-Fi készlet
Homeplug AV2 szabvány kompatibilis - Stabil, nagy sebességű, akár 1000 Mbps adatátviteli sebességet biztosít a felhasználóknak akár 300 méteres vezetékhosszon
Kétsávos 802.11ac Wi-Fi – AC1200 kétsávos Wi-Fi (867 Mbps 5 GHz-en és 300 Mbps 2,4 GHz-en) lehetővé teszi a streamelést, a játékot, az e-mailezést, a böngészést és a bejegyzéseket vezeték nélküli eszközein az egész otthonában
Wi-Fi automatikus szinkronizálás – Egyszerűen másolja át a router Wi-Fi beállításait, és alkalmazza a módosításokat a biztonságos elektromos hálózaton a Wi-Fi Clone és a Wi-Fi Move segítségével.
Gigabit Ethernet port – Megbízható, nagy sebességű vezetékes csatlakozást biztosít játékkonzolokhoz, okostévékhez és NAS-hoz
Plug, Pair and Play – Gyorsan beállíthat egy biztonságos Powerline hálózatot
OneMeshTM – Együttműködik a OneMeshTM routerével, hogy egységes mesh hálózatot hozzon létre a zökkenőmentes streamelés érdekében, miközben otthonában mozog

Könnyen gyorsan bővíthető, Megbízható WiFi minden szobában
A TL-WPA7617 KIT powerline termékek otthona meglévő elektromos áramkörét ultragyors hálózattá alakítják át, és bárhová eljuttatják a vezetékes és vezeték nélküli hálózatokat, ahol van konnektor.

> Nincs szükség új vezetékekre vagy fúrásra
> A hálózat falakon és padlón halad keresztül
> Kompatibilis minden WiFi routerrel vagy más elektromos vezetékes termékkel
> Bővítse a lefedettséget további hosszabbítók hozzáadásával

AV1000 Sebesség és 300 méteres hatótáv
A fejlett HomePlug AV2 technológiát használó TL-WPA7617 KIT stabil és nagy sebességű WiFi-t, valamint vezetékes kapcsolatot biztosít, akár 1000 Mbps* adatátvitelt biztosít az elektromos vezetékeken keresztül akár 300 méteres hatótávolságig. Streameljen HD minőségben, játsszon online, és töltsn le nagy fájlokat megszakítás nélkül a megbízható tápvonali kapcsolatoknak köszönhetően.

Gigabit Ethernet a megbízható kapcsolatokért
Egy Gigabites Ethernet-port nagy sebességű vezetékes kapcsolatokat biztosít a 4K HD streaminghez, a késésmentes játékhoz és még sok máshoz. A dobozban két Ethernet kábel található.

AC 1200 WiFi az ultragyors internetkapcsolatokhoz
Az AC1200 kétsávos WiFi (867 Mbps 5 GHz-en és 300 Mbps 2,4 GHz-en) lehetővé teszi a streamelést, a játékot, az e-mailezést, a böngészést és a bejegyzéseket vezeték nélküli eszközein az egész otthonában.

Ne aggódjon amiatt, hogy konnektort foglal el
Egyszerűen csatlakoztassa a TL-PA7017P-t, mintha egy normál fali aljzat lenne. Nyugodtan csatlakoztasson számítógépet, okostévét vagy más vezetékes készüléket teljesítménybeli különbségek nélkül.

Plug and Play, Nincs szükség konfigurációra
Hagyja végleg a bonyolult beállítási folyamatot. Kezdje el a powerline használatát mindössze két lépésben:
>1. lépés: csatlakoztassa a TL-PA7017P-t a routerhez
>2. lépés: csatlakoztassa a TL-WPA7617-et, ahol vezetékes és vezeték nélküli internetszolgáltatásra van szüksége.

Egyérintéses Wi-Fi konfiguráció
A WiFi klón gomb megnyomásával azonnal átmásolja a vezeték nélküli hálózat nevét (SSID) és jelszavát a routerről. Ezen túlmenően, bármely hálózati adapter Wi-Fi-beállításaiban végrehajtott módosítások automatikusan érvényesülnek a teljes Powerline hálózaton.

Powerline Management az okostelefonon
Kezelje powerline Wi-Fi-jét a tpPLC alkalmazáson keresztül okostelefonjáról (Android, iOS), vagy töltse le az új tpPLC segédprogramot a számítógépekre az elektromos hálózat kezeléséhez.

Tekintse meg a valós idejű powerline sebességet
LED-vezérlés (a LED be-/kikapcsoló gombjával is vezérelhető)
Vendég hálózat