Adatvédelmi nyilatkozat

Személyes adatok védelme

Személyes adatokon értjük azokat az információkat, amellyel direkt (családi név, keresztnév) vagy indirekt (számlaszám, bankkártyaszám) módon azonosítható vagy. Adataid kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el.

Az adatok harmadik személynek történő kiszolgáltatása

Adataid harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Két kivétellel van még: amikor valamilyen belső vizsgálat folyik, például egy elveszett csomag esetén, vagy ha az igazságszolgáltatás kéri adataid kiszolgáltatását.

Biztonság

Biztonsági intézkedésként azok az adatok, amelyeket az on-line űrlapok kitöltésével adsz meg nekünk, a vásárlói azonosítószámoddal és e-mail címeddel lesznek biztosítva. A TZteam Kft. alkalmazottai, akiknek hozzáférése van az adataidhoz vállalják, hogy adataidat nem szolgáltatják ki senkinek.

Az felhasználó beleegyezése

Ezt a website-ot használva elfogadod ezen adatvédelmi politika feltételeit, és engedélyezed számunkra adataid használatát az itt leírtak alapján.

Adatvédelmi politikánk változtatása

Fenntartjuk magunknak a jogot, hogy időközönként változtassunk adatvédelmi politikánkon. Kérünk, hogy olvasd rendszeresen.
Adataid törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheted, de ettől független módon törölheted magad az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációd törlésre kerülne. A hírlevélről leiratkozni vagy levélben, e-mailben, vagy a hírlevelek alján található „Leiratkozás” link segítségével tudsz.